Przepis na : obiad
SKŁADNIKI: porcja rosołowa włoszczyzna 3 duże marchewki 4 pomidory 2 duże papryki 3 ząbki czosnku suszony lubczyk 4 listki laurowe 3 ziarenka ziela angielskiego świeżo mielony pieprz PRZYGOTOWANIE: Do misy multicookera wlewamy 1.5 litra wody. Wkładamy porcję rosołową, umyte warzywa tj. włoszczyznę i marchewki. Najlepiej pokroić warzywa w kostkę, por zostawić w całości. Dodajemy przyprawy i czosnek. Zamykamy misę i ustawiamy program SOUP i czas 1 godzina. W rozgrzanym piekarniku pieczemy przez około 20 minu... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!