Rosół wołowy z borowikami

Rosół wołowy z borowikami

Rosół wołowy z borowikami

Przepis na : obiad

SKŁADNIKI: 500 g kości wołowych z mięsem 400-500 g steków wołowych 20 g suszonych borowików włoszczyzna 1 cebula 4 liście laurowe 6 ziarenek ziela angielskiego garść świeżego lubczyku 2 litry wody natka pietruszki świeżo mielony czarny pieprz sól do smaku (opcjonalnie, ja dodaję płaską łyżeczkę) PRZYGOTOWANIE: Do misy multicookera włożyć mięso i cebulę. Nastawić program FRY i czas 15 minut. Obsmażamy mięso razem z cebulą. Po tym czasie ustawiamy program SOUP i czas 1.5 godziny. Dodajemy pozostałe składniki (... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ClauditteMissCooking

Autor

Klaudia Leszczyńska-WachnikKlaudia Leszczyńska-Wachnik

Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, cebula, mielone, stek wołowy, makarony, makaron, rosół, pietruszka, dania mięsne, zupa, obiad, mięso mielone, mięso na obiad, zupa z mięsem mielonym, dania z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad

Inne przepisy z ClauditteMissCooking

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.