Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 200 g sera żółtego 4 ząbki czosnku 1/2 natki pietruszki 1/2 łyżeczki świeżo zmielonego pieprzu szczypta soli 2 łyżki majonezu 3 łyżki oliwy z oliwek 1/2 cebuli czosnkowej Przygotowanie: Wszystkie składniki razem miksujemy. Ja taka kanapkową pastellę postanowiłam zapiec z piekarniku w cieście francuskim :) Smacznego !!! czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!