Przepis na : śniadanie
Może na początek kilka słów o tym właśnie produkcie. Tapioka to produkt skrobiowy otrzymany z manioku, z awiera lekkostrawne węglowodany i niewiele białka, jest hipoalergiczna i pozbawiona smaku. Nie zawiera glutenu i cholesterolu . Tapioki w postaci mąki używa się jako zagęszczacza do sosów i musów. Granulat tapioki stosuje się do wyrobu legumin i budyniów . Tapiokę kupiłam we wtorek i dopie... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...