Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą
Drobiowe roladki ze szpinakiem i fetą
Ciekawa odmiana dla tradycyjnych, niedzielnych schabowych. Składniki :1 podwójna pierś z kurczaka200 g mrożonego szpinaku100 g fety1 łyżka masła2 łyżki śmietany 18 %1-2 ząbki czosnkusól i pieprz do smakuPrzygotowanie :Pierś dzielimy na dwie części i rozbijamy na cienki placek. Doprawiamy solą i pieprzem.Na patelnie rozgrzewamy masło, wrzucamy zamrożony szpinak i smażymy do czasu, aż wyparuje nam woda. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę, śmietanę i pokruszoną fetę. Mieszamy i doprawiamy do smaku solą... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu charlotte gotuje
Autor
abababa ababa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
feta, ser feta, drobiowe, pierś, piersi, ciekawe przepisy, tarta, placki, szpinak, jajko, bułki, roladki, kurczak, schabowe, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, masło czosnek, jajka z farszem, gotowany kurczak, kurczak z czosnkiem, placki z kurczaka
Inne przepisy z charlotte gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję