jakie wybrać zioła do potraw....

jakie wybrać zioła do potraw....

DANIA Z DROBIU najlepiej stosować do nich : bazylie, oregano, majeranek lub rozmaryn a do farszu pasuje koperek oraz pietruszka DANIA Z CZERWONEGO MIĘSA do wołowiny, wieprzowiny oraz gulaszu  pasują: bazylia, oregano, majeranek i mięta tłuste pieczenie dobrze jest natrzeć rozmarynem lub tymiankiem DANIA Z RYB I OWOCÓW MORZA ich smak poprawią  świeży lub suszony estragon,mięta, melisa oraz estragon DANIA Z ZIEMNIAKÓW do zapiekanek pasuje: oregano i rozmaryn SAŁATKI zioła dobiera się tu do głównego ...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

kamila2402

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sałatki, sałatka, ryby, gulasz, ziemniaki, ciasto na pizze, zapiekanka, pizza , zapiekanki, spaghetti, ryba, lasagne, owoce morza, mięso, wołowina, sałata, wieprzowina, pizza przepis, zapiekanka z ziemniakami, sałatka z pomidorem, mięsa pieczone, pieczone ziemniaki, zapiekanka z mięsem

Inne przepisy z Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję