Jesiennie, pomarańczowo, niestety ze słabym światłem więc trochę rozmazane i bez ładnych kolorów. :( Składniki: dynia oliwa z oliwek kostka rosołowa 2 szklanki wody (lub więcej) słodka wędzona papryka SKWORCU niteczki chilli SKWORCU 2 liście laurowe 2 ziela angielskie 3-5 ziarenek pieprzu Dynie kroimy na mniejsze kawałki usuwamy pestki, smarujemy oliwą i wstawiamy do piekarnika na 180st i 30 min. Następnie z dyni odkrajamy skórkę i wrzucamy do blendera. Miksujemy dodając po trochu ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...