Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

 Pasta jajeczna  Do wykonania pasty potrzebne jest: ·       7 jaj ·       Mała cebula ·       Koperek/szczypiorek ·       Majonez ·       Keczup ·       Koncentrat pomidorowy ·       Sól i pieprz Wykonanie : Ugotuj jajka na twardo, ostudź i obierz Pokrój koperek i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bonapetit2xM

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Autor

bonapetitbonapetit

Łatwe i ciekawe przepisy dla każdego :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pasta, pasty, cebula, majonez, koperek, zupa pomidorowa, kanapka, kanapki, chleb, jajko, pasta na chleb

Inne przepisy z Bonapetit2xM

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.