Przepis na : deser
Mousse au Chocolat omijałam szerokim łukiem. Bałam się robić ten deser, nie pytajcie dlaczego, po prostu bałam się i już. Pewien sympatyczny Adam sprawił, że przełamałam się. Wystarczyło podarować Blondynce dużą tabliczkę dobrej jakości czekolady, jaki był efekt? Możecie ocenić sami patrząc na zdjęcia. Ten tu przepis Mousse au Chocolat jest oryginalną francuską recepturą. Na koniec napiszę tylko, że to wcale nie było trudne:) A to tabliczka czekolady, o której napisałam wyżej. To przez nią wszystko si... czytaj dalej...
Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.
Czytaj dalej...O mamuniu, ależ ma cudowną konsystencję! Musiał rozpływać się w ustach... :)
wygląda idealnie *.*zapraszamy również do nas na http://kulinarnylans.blogspot.com