Przepis na : obiad
Dorsz w panierce jogurtowej Soczyste i aromatyczne filety rybne obtoczone w przepysznej panierce. Wyjątkowe połączenie smaków, które zachwyci niejednego smakosza. Zajadają się nimi zarówno dzieci, jak i dorośli. W połączeniu z ziemniaczkami i ulubioną surówką stworzą szybki i prosty w przygotowaniu obiad dla całej rodzinki. Polecam! Składniki: ok 300g filetów dorsz 100g gęstego jogurtu naturalnego 1 jajko pół szklanki mąki pszennej przyprawy: sól, pieprz cytrynowy, papryka mielona słodka i ostra... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...