Przepis na : obiad
Sycąca i treściwa zupa meksykańska to idealna propozycja dla osób lubiących dobrze zjeść :). Świetnie smakuje w wersji pikantnej jak i łagodnej. Mojej rodzinie najlepiej smakuje podawana z grzankami czosnkowymi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1,5 litra rosołu lub bulionu 1 puszka kukurydzy 1 puszka czerwonej fasoli 500 gram mięsa mielonego, ja użyłam wieprzowo-wołowego 1 duża cebula 2-3 ząbki czosnku ok 3 łyżki koncentratu pomidorowego, w zależności od smaku można dać więcej 2 ł... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...