Pyszny, prosty w wykonaniu, przepis w którym ser zastępujemy jogurtami greckimi. Lekki i puszysty zaskoczy łasuchów swoim smakiem ! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 7 jajek 2 budynie smietankowe 1 szklanka cukru pudru 3 duże gęste jogurty greckie 3/4 szklanki oleju opakowanie biszkoptów (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: żółtka miksujemy, wsypujemy budynie. Miksując kolejno dodajemy po jogurcie i olej. Ubijamy na sztywno pianę z białek, nastepnie dod... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...