Przepis na : obiad
Chcę się z Wami podzielić moim sprawdzonym przepisem na pyszne, domowe opiekane ziemniaczki. Mięciutkie w środku z lśniącą i chrupiącą skórką. Wyśmienity dodatek do wielu dań obiadowych. Bardzo proste w przygotowaniu, miła odmiana od tradycyjnych gotowanych ziemniaków. Na moim stole pojawiają się bardzo często :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ziemniaki olej rzepakowy lub oliwa z oliwek przyprawa do ziemniaków (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: obran... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...