Jeden z deserowych symboli epoki PRL-u :). Ten przepis na tradycyjny blok czekoladowy jest w mojej rodzinie od lat. Jest to bardzo proste i szybkie w przygotowaniu ciasto które zawsze wychodzi. Prawdziwy smak i wspomnienia z dzieciństwa :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 2 margaryny 500 gram mleka w proszku 4 czubate łyżki kakao 16 łyżek wody 2 szklanki cukru 300 gram herbatników (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Przygotowanie: do dużej miski przesiewamy mleko w ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...