Wątróbka drobiowa w winie montignac

Wątróbka drobiowa w winie montignac

Wątróbka drobiowa w winie montignac

Przepis na : obiad

Dawno tutaj nie było nic dietetycznego prawda? Sięgnęłam więc do montignaca i postanowiłam zrobić coś lekkiego, niekoniecznie estetycznie apetycznego, ale uwierzcie mi ta wątróbka jest pyszna i w niczym nie przypomina tradycyjnie smażonej z cebulą. Ulubiona wersja mojego męża, tylko taką jada odkąd pierwszy raz ją zrobiłam. Polecam.  Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Żak, 6 marca 2014 10:19:36

świetnie wygląda:)

Sandra, 6 marca 2014 10:49:39

Muszę wypróbować Twój przepis. Zawsze robiłam wątróbkę z cebulką podlewając sokiem jabłkowym :)Pozdrawiam, Sandra - My ordinary life

DżemDżus, 6 marca 2014 19:03:14

Śliczne naczynko, a wątróbka, czy fotogeniczna, czy nie i tak zostałaby zjedzona ze smakiem przeze mnie.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:45:38

naczynko zdobyte ostatnio i dumna jestem z niego:)

Bernadeta, 6 marca 2014 23:46:06

ja tez często tak robiłam ale ta jest smaczniejsza dla nas.

Bernadeta, 6 marca 2014 23:46:17

dziekuje.

Małe Kulinaria, 12 marca 2014 18:05:46

w winie nie próbowałam, zawsze podlewałam żubrówką:) mi się zdjęcie podoba, a miedziane naczynko jest super!