Przepis na : obiad
Dawno tutaj nie było nic dietetycznego prawda? Sięgnęłam więc do montignaca i postanowiłam zrobić coś lekkiego, niekoniecznie estetycznie apetycznego, ale uwierzcie mi ta wątróbka jest pyszna i w niczym nie przypomina tradycyjnie smażonej z cebulą. Ulubiona wersja mojego męża, tylko taką jada odkąd pierwszy raz ją zrobiłam. Polecam. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...Muszę wypróbować Twój przepis. Zawsze robiłam wątróbkę z cebulką podlewając sokiem jabłkowym :)Pozdrawiam, Sandra - My ordinary life
Śliczne naczynko, a wątróbka, czy fotogeniczna, czy nie i tak zostałaby zjedzona ze smakiem przeze mnie.
w winie nie próbowałam, zawsze podlewałam żubrówką:) mi się zdjęcie podoba, a miedziane naczynko jest super!