Surówka z kapusty pekińskiej z papryką
Surówka z kapusty pekińskiej z papryką
Składniki: 1 główka kapusty pekińskiej 2 czerwone papryki sól pieprz cukier 2-3 łyżki oleju sok z cytryny 1 łyżeczka musztardy francuskiej Wykonanie: Oczyszczoną kapustę szatkuję. Paprykę myję, osuszam , kroję na dwie części, usuwam gniazda nasienne i kroję w dość dużą kostkę. Mieszam z kapustą, doprawiam solą, pieprzem i cukrem. Olej, sok z cytryny i musztardę mieszam osobno, polewam surówkę i podaję. SMACZNEGO! czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen
Autor
Beata Kuśmirek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, papryka, cytryna, kapusta pekińska, surówka, francuskie, czerwona kapusta, surówka z kapusty, surówka z czerwonej kapusty
Inne przepisy z Bea(u)ty kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję