Schab duszony w czerwonym winie
Schab duszony w czerwonym winie
Taki domowy schab świetnie się nadaje na obiad lub, tak jak moja rodzinka woli, na zimno na kanapkę. Wystarczy poświęcić kilka godzin i można delektować się własnym domowym wyrobem. Smak i aromat niezastąpiony i nieporównywalny z tymi ze sklepu. Polecam! Składniki 1-2 kg schabu bez kości 1 szklanka czerwonego wytrawnego wina sól pieprz papryka mielona słodka papryka mielona ostra chili Wykonanie: Mięso myję, osuszam papierowym ręcznikiem, nacieram solą z każdej strony. Posypuję świeżo zmie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen
Autor
Beata Kuśmirek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, mięso, schab, papryka, kanapka, kanapki, szaszłyki, obiad, mięso mielone, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, bez pieczenia, mięso duszone
Inne przepisy z Bea(u)ty kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję