Twisty z ciasta francuskiego z ricottą i lubczykiem

Twisty z ciasta francuskiego z ricottą i lubczykiem

Twisty z ciasta francuskiego z ricottą i lubczykiem

Twisty francuskie to jedna z tych imprezowych przekąsek, które lubię robić najbardziej. Możemy przygotować je na słodko, na słono, czy suche jako dodatek do zupy. Oprócz twistów z ciasta francuskiego możemy tworzyć też różne inne kształty, dlatego tak często wykorzystywane jest ono w przygotowaniu przegryzek. Ich przygotowanie trwa zaledwie chwilę, a możemy wykorzystać wszystko to, co od jakiegoś czasu zalega nam w lodówce. Tym razem jednak, chciałabym zaprezentować Wam twisty nie byle jakie. Dzisiejsze połąc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Be Fit Be Strong

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna JackoMartyna Jacko

Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, ciasto francuskie, ciasto, tarta, dietetyczne , dietetycznie, bezglutenowe, przekąski, faworki, zupa, biała kiełbasa, parówki, kiełbasa, papryka faszerowana, szaszłyki, impreza, przekąski na impreze, jajka faszerowane , bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z Be Fit Be Strong

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.