66. Pesto z bobu i bazylii

66. Pesto z bobu i bazylii

66. Pesto z bobu i bazylii

Przepis na : obiad

  Właśnie jestem po przetransportowaniu urodzinowej tarty dla mojej kumpeli i mam nadzieję, że będzie jej smakować! Wkrótce wstawię na nią przepis, gdyż jest prosta w wykonaniu, zawsze dobrze wychodzi i jest niesamowicie pyszna! Ostatnimi czasy, to właśnie ją przygotowuję na różnego typu okazje, czy to nawet na urodziny bliskich mi osób. Niestety nie zawiera dodatku superfoods, nie jest dietetyczna, niskokaloryczna, niskotłuszczowa itd. Ale moim zdaniem, urodziny to jedno z tych dni, w których możemy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Be Fit Be Strong

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Autor

Martyna JackoMartyna Jacko

Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy fit, fit, zdrowe przepisy, pesto, bezglutenowe, dietetyczne , dietetycznie, wegańskie, makarony, makaron, tarta, orzechy, ryby, orzechy włoskie, kanapka, wegetariańska, groszek, pestki dyni i słonecznika, warzywa, sosy, pasty, pasta, niskokaloryczne, pizza , dynia, słonecznik, pizza przepis, bruschetta, ryba, obiad

Inne przepisy z Be Fit Be Strong

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.