ARE YOU READY TO FREDDIE? I znowu konkurs

ARE YOU READY TO FREDDIE? I znowu konkurs

ARE YOU READY TO FREDDIE? I znowu konkurs

Ci, którzy znają mnie nieco dłużej, wiedzą, jakim szacunkiem darzę Freddiego i Queen. Co tu dużo mówić? Ja ich po prostu KOCHAM! Jako, że byli oni jakby wpisani w muzyczną kulturę Szwajcarii, postanowiłam stanąć w kulinarne szranki Victorinox. Bez noża może być trochę trudno. Więc go sobie "wymyśliłam" ;) W końcu liczy się zabawa. I pomysł ;)To nad Jeziorem Genewskim odbywa się coroczny "Freddie For A Day". A pomnik? To turystyczna mekka fanów. Też będę miała stamtąd słit focię... Kiedyś ;... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bastalena

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

bastalenabastalena

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

galaretka, czekolada, ciasto, bita śmietana, czekoladowa, pieczenie, cytryna, cukier, cukier puder, jajko, ciasto z galaretka, ciasto z białek , ciasto na żelatynie, ciasto z masa, masa z galaretki, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasto cytrynowe, ciasto z bezami, ciasta z masa, ciasto 3 bit, ciasto bez pieczenia z galaretka, ciasto 3 bit bez pieczenia, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z bastalena

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.