Praliny czekoladowo-orzechowe z porzeczkowym sercem.
Praliny czekoladowo-orzechowe z porzeczkowym sercem.
Tak jakoś na koniec tego Tłustego Czwartku, zainspirowany podrzuconymi przepisami, a w zasadzie wyzwany do stworzenia pralin, bo iście wyzwanie to było, stworzyłem własne praliny. I nawet je sobie nazwę. Przedstawiam Wam "barepaski" - wolno mi, nie? Czego użyłem? -pół kostki masła -gorzka czekolada tabliczka -suszone czarne porzeczki z syropu porzeczkowego; suszone porzeczki namaczamy w spirytusie i cukrze minimum 48h przed spożyciem -biała czekolada tabliczka -łyżeczka soku z cytryny -łyżka cukru pu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, biała czekolada, porzeczki, orzechy, cytryna, czarna porzeczka, syrop, masło orzechowe, polewa czekoladowa
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję