Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami
Krokiety z kapustą i grzybami przyrządzam często na kolację wigilijną, najlepiej smakują z podane z barszczem czerwonym, polecam również na piątkowy obiad lub kolację. Składniki: Ciasto naleśnikowe: 2 szklanki mąki pszennej 2 szklanki mleka 0,5 szklanki wody gazowanej 0,5 szklanki oleju 2 jajka szczypta soli Farsz: 1 kilogram kapusty kiszonej 1 cebula garść suszonych grzybów sól, pieprz Dodatkowo: 2 jajka bułka tarta do panierowania olej do smażenia Sposób przygotowania: Grzyby przekładamy do miski , zalewamy ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia
Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
15 przepisów na karpia
15 pysznych przepisów na świątecznego karpia
Czytaj dalej...
Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!
Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...
Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...
Autor
Bogusia Grochala
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, tarta, kapustą, naleśniki, krokiety, barszcz czerwony, barszcz, naleśnik, kolacja, bułki, ciasto, kapusta kiszona, ciasto naleśnikowe, mielone, obiad, jajka z farszem, boże narodzenie, barszcz wigilijny, wigilijny barszcz czerwony, czerwona kapusta, ciasto na naleśniki, bułka pszenna, ciasto na boże narodzenie
Inne przepisy z Bajeczna Kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję