Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Ciasto cytrynowo-limonkowe ( ciasto bezglutenowe)

Przepis na : deser

2 ekologiczne cytryny ( kupiłam w Lidlu) 3 jaja 100 gram mielonych migdałów 50 gram mielonych orzechów nerkowca 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia bezglutenowego 2/3 szklanki xylitolu 4 duże łyżki mąki ryżowej z pełnoziarnistego  ryżu  czekolada limonkowa do fontann limonka - lub cukier puder cukier - woda- do syropu - opcjonalnie Ugotuj cytryny na miękko, odlej wodę, wystudź. Przekrój, wyjmuj pestki i zmiksuj na pure. Jaja ubij z xylitolem, dodaj mielone orzechy i migdały oraz proszek do pi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.