Prażone orzechy w miodzie

Prażone orzechy w miodzie

Prażone orzechy w miodzie

Przepis na : deser

Dziś prawdziwy cud, miód i orzeszki:) Pyszna, słodka domowa przekąska, co prawda troszkę kaloryczna, ale zdrowa i w moim przypadku niskobudżetowa, jako że miodek robiłam sama hasając po wiosennej łące i zbierając mlecz a orzechy dostałam od pewnego sympatycznego, młodego człowieka (Mateo - dziękuję!:) Prażone orzechy w miodzie Składniki (na jedną porcję): garść orzechów 1 łyżka miodu (użyłam miodu z mleczu własnej produkcji, receptura TUTAJ) Orzechy wrzucamy na rozgrzaną, suchą patelnię i czekamy aż s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Salvador Dali, 8 października 2013 01:07:10

matulu... atak ślinotoku! <3

Anna S, 8 października 2013 13:11:48

rozumiem, że orzechów nie trzeba obierać ze skórki? wyglądają tak cudownie, że dziś mam zamiar je sobie zrobić. :)Pozdrawiam!www.oliwia-poznaje-swiat.blogspot.com

Renata Fert, 8 października 2013 13:35:05

wystarczy z łupinki;)pozdrawiam!

tu-tusia, 8 października 2013 20:17:16

Wyglądają cudownie!

Janusz, 7 lutego 2014 14:31:21

Nie tylko wyglądają super, ale i są mega zdrowe :) Warto!