No to mamy KLOPS... W dodatku z warzywami:)

No to mamy KLOPS... W dodatku z warzywami:)

No to mamy KLOPS... W dodatku z warzywami:)

Domowy, pachnący bazylią, oregano, czosnkiem czy kminkiem  tudzież "okraszony" dodatkiem boczku, papryczki czy suszonych pomidorów chlebek smakujemy od niedawna. Ale domowe, pyszne do niego dodatki to już niemal nasza tradycja. Są bezkonkurencyjne w starciu ze "sklepowymi" zakupionymi na stoiskach z wędlinami. Świeżość, zapach, smak i gwarancja jakości - czegóż chcieć więcej?Dziś podzielę się pomysłem na domowy klops. Jego dodatkowe atuty to nieskomplikowana receptura i bardzo szybkie wykonanie - co przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

apetytnawiecej

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

klopsy, warzywa, pieczenie, papryka, cebula, mielone, susz, suszone pomidory, mięso, drobiowe, curry, schab, pomidor, boczek, chleb, mięso mielone, marchewka, czosnek, mielone mięso z warzywami, mielone z warzywami, schab w pomidorach, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, mięsa pieczone, schab gotowany, pieczony boczek, gotowana marchewka

Inne przepisy z Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kam cia, 28 listopada 2013 23:07:18

Do kanapek istne szleństwo :) Domowej roboty- najlepsze :)