Szukając inspiracji kulinarnych natknęłam się na ciekawą propozycję domowej wędliny - absolutnie bez sztucznych ulepszaczy i poprawiaczy wagi i smaku. W dobie alarmujących doniesień o jakości produktów, które trafiają na sklepowe półki możliwość raczenia się domowym wyrobem niewątpliwie kusi a niebanalny sposób przygotowania wolnodojrzewającego schabu w skarpecie czy też w pończosze, którego nie gotuje się ani nie piecze, kusi tym bardziej.Zresztą sprawdźcie i oceńce sami. Schab z pończochy Składniki: 1 ... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Nie słyszałam o takim sposobie a mam już 52 lata. Bardzo mi się podoba jest to fenomenalny pomysł-BRAWO! Będę niedługo robić
Hey would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!Here is my web blog london escorts
Robię już drugi raz ,jest to fantastyczna wędlinka.Za pierwszym razem wisiał 2 tyg.-REWELACJA! Teraz skrócę czas o tydzień w ramach eksperymentu. Mój syn robi aktualnie tak samo polędwiczkę.