C - Schab w skarpecie / schab z pończochy

C - Schab w skarpecie / schab z pończochy

C - Schab w skarpecie / schab z pończochy

Szukając inspiracji kulinarnych natknęłam się na ciekawą propozycję domowej wędliny - absolutnie bez sztucznych ulepszaczy i poprawiaczy wagi i smaku. W dobie alarmujących doniesień o jakości produktów, które trafiają na sklepowe półki możliwość raczenia się domowym wyrobem niewątpliwie kusi a niebanalny sposób przygotowania wolnodojrzewającego schabu w skarpecie czy też w pończosze, którego nie gotuje się ani nie piecze,  kusi tym bardziej.Zresztą sprawdźcie i oceńce sami. Schab z pończochy Składniki: 1 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciała

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kasiac, 24 maja 2013 21:53:29

bardzo, ale to bardzo mi się podoba! Zrobię!

Anonymous, 26 maja 2013 18:06:41

testowałam :) PRZEPYSZNY!!!!! Polecam!Iza

Anonymous, 17 lipca 2013 13:08:04

Nie słyszałam o takim sposobie a mam już 52 lata. Bardzo mi się podoba jest to fenomenalny pomysł-BRAWO! Będę niedługo robić

Anonymous, 30 lipca 2013 23:26:30

Przeczytałam i mam akurat 1 kg schabu,idę robić

Anonymous, 14 sierpnia 2013 11:20:48

Hey would you mind letting me know which hosting company you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a honest price? Thanks a lot, I appreciate it!Here is my web blog london escorts

Anonymous, 9 września 2013 19:07:48

troll

Anonymous, 29 listopada 2013 23:03:04

ciekawe ? trzeba wypróbować

Anonymous, 9 grudnia 2013 15:24:58

ja jusz zrobile teraz po tygodniu bede go testowal

Renata Fert, 11 grudnia 2013 21:51:47

i jak wypadł test?:)

gothmog72, 12 grudnia 2013 18:17:36

Spróbowałam jest przepyszny . Zrobię drugi na święta. Dziękuję.

Anonymous, 18 grudnia 2013 09:35:50

Robię już drugi raz ,jest to fantastyczna wędlinka.Za pierwszym razem wisiał 2 tyg.-REWELACJA! Teraz skrócę czas o tydzień w ramach eksperymentu. Mój syn robi aktualnie tak samo polędwiczkę.