Paluszki grissini z sezamem
Paluszki grissini z sezamem
Te chrupiące paluszki grubości ołówka są łatwe do przyrządzenia i znacznie smaczniejsze od grissini sprzedawanych w supermarketach. Naprawdę trudno przestać jej jeść. Po sezam zajrzyjcie na stronę www.Skworcu.com.pl
Idealne foremki do wypieku paluszków grissini znajdziecie odwiedzając stronę homemart.plSkładniki na ok. 20 sztuk:
23 dag mąki pszennej
1 i 1/2 łyżeczki soli
1 i 1/2 dag drożdży
2/3 szklanki ciepłej wody
2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin plus odrobina do posmarowania, duży wybór znajdziecie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka
Autor
Apetyczna babeczka
Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
babeczki, ciasto, pieczenie, lekka, chleb, łatwe , lekkie ciasto, bułki, chleb na drożdżach , bułka pszenna, łatwe ciasto
Inne przepisy z Apetyczna babeczka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję