Chleb z figą i orzechem włoskim

Chleb z figą i orzechem włoskim

Chleb z figą i orzechem włoskim

Chleb idealny na powrót do szkoły i dla osób pracujących umysłowo. Duża zawartość błonnika i orzechów włoskich to idealne zestawienie dla naszego organizmu. Moja siostra, która zawsze wpada na nowe chleby jako ,, testerka ,, była zachwycona smakiem chleba  i domagała się dokładki na wynos!. Tak więc ze spokojem przepis oddaje w Wasze ręce :).  Bakalie jak zawsze od sprawdzonego sprzedawcy www.Skworcu.com.pl   Składniki na dwa bochenki: 2 szklanki mąki żytniej typ 720  4 i 1/2 szklanki mąki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Autor

Apetyczna babeczkaApetyczna babeczka

Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

orzechy, orzechy włoskie, figa, włoska, babeczki, pieczenie, ciasto, chleb, cytryna, mleko w proszku, drożdżowe, ciasto z orzechami, ciasto drożdżowe, ciasta drozdzowe, jak zrobić wodę z cytryna, ciasto mleko w proszku, chleb na drożdżach

Inne przepisy z Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.