Roladki z łososia w szynce parmeńskiej z serem gorgonzola Roladki z łososia w szynce parmeńskiej z serem gorgonzola Składniki na roladki z łososia w szynce parmeńskiej z serem gorgonzola dla 4 os: 1 kg filetu z łososia wędzonego 8 dużych plastrów szynki parmeńskiej 40 dkg sera gorgonzola albo inny ser pleśniowy 150 ml śmietany 30 % Wykonanie: Ser połączyć ze śmietaną i rozpuścić na bardzo małym ogniu. Filet z łososia pokroić wzdłuż na cienkie plastry ok 3 mm. Na plaster z szynki parmeńskiej nałożyć trochę rozpuszczon... czytaj dalej...
Witam. Nazywam się Małgosia i mam 40 lat. Przez ostatnie 18 lat byłam szefem kuchni w renomowanej restauracji, podczas których przeżyłam wiele ciekawych, zabawnych i zaskakujących sytuacji. Miałam przyjemność szkolić się u Kurta Schellera i gotować z Magdą Gessler. Ostatnio postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami i przepisami na blogu, na który serdecznie zapraszam.