Szybki sos jajeczno chrzanowy

Szybki sos jajeczno chrzanowy

Szybki sos jajeczno chrzanowy

Bardzo prosty i bardzo szybki do zrobienia sos jajeczny. Zastosowanie: - dodatek do jajek faszerowanych - sos do mięs pieczonych - na wędlinę do kanapek - do pieczonej kiełbasy - dip do warzyw, kabanosów, krakersów - jako sos do polania na surówki i sałatki Czas przygotowywania:  do 5 minut + gotowanie jajek Ilość sosu:  około 300 g Składniki: • 3 średnie jajka ugotowane na twardo • 2 pełne łyżki chrzanu • 2 pełne łyżki śmietany do 10 - 18 % • 2 łyżki majonezu • szczypta soli i pieprzu ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, jajka faszerowane , kanapka, mięso, mięsa pieczone, dipy, kiełbasa, kanapki, majonez, surówka, sałatka, sałatki, salatka z jajkiem, szybkie sałatki, szybka sałatka, sałatka z majonezem

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.