Połówki jabłek w cieście francuskim

Połówki jabłek w cieście francuskim

Połówki jabłek w cieście francuskim

Deser który przygotujemy w kilka chwil. Jabłka zapieczone w chrupiącym cieście francuskim.Prosto i pysznie tak jak lubimy najbardziej :)  Możemy polukrować lub po prostu oprószyć cukrem pudrem. 1 arkusz ciasta francuskiego 3  średniej wielkości jabłka 1 żółtko jajka cukier puder Ciasto francuskie rozwijamy. Jabłka obieramy i wycinamy gniazda nasienne, kroimy na połowę. Połówki jabłek układamy na połowie ciasta, zostawiając jedno centymetrowy  margines od brzegu, przykrywamy drugą częścią, brzegi ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję