Sezon na szparagi w pełni.Więc musiały się pojawić na naszym stole tym razem z makronem z dodatkiem szpinaku i parmezanu. 4 porcje 500 gramów szparagów 80/100 gramów świeżego szpinaku 30 gram masła 200 ml. słodkiej śmietanki 1 szklanka wody 1 czubata łyżeczka mąki pszennej sól pieprz 4 łyżki sera parmezan 1 opakowanie makaronu wstążki Szparagi opłukać, odłamać grubsze twarde części. Odciąć główki ,odkładamy na bok. Pozostałe części szparagów kroimy na plasterki. Szpinak płuczemy jeżeli mamy duże liś... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...