Jabłka w cieście naleśnikowym
Jabłka w cieście naleśnikowym
Jabłka w cieście naleśnikowym można jeść o każdej porze dnia. Świetna propozycja na pyszną i prostą przekąskę. Sprawdzą się na śniadanie, obiad, deser i kolację :). 3 duże jabłka Ciasto naleśnikowe 1 szklanka mleka 1 i pół szklanki mąki pszennej użyłam tortowej 1 łyżka gęstej śmietany 1jajko szczypta soli 1 łyżka cukru opcjonalnie cynamon i cukier puder. Jabłka obrać ze skórki wyciąć gniazda nasienne najlepiej użyć małego nożyka lub specjalnego narzędzia. Jabłka pokroić na 1 centymetrowe plastry. Opcjo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci
Warto przeczytać

Dieta jabłkowa
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Autor
Andzia Pichci
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, ciasto, ciasto naleśnikowe, śniadania, przekąski, obiad, kolacja
Inne przepisy z Andzia Pichci
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję