Makowiec japoński z migdałami
Makowiec japoński z migdałami
Makowiec z jabłkami, zwany też inaczej jako makowiec japoński. Co najśmieszniejsze - nie ma on nic wspólnego z Japonią, nie wiadomo skąd się wzięła taka nazwa. Jest on bardzo szybki w przygotowaniu, ponieważ jest to makowiec bez ciasta. Dodatek dużej ilości jabłek sprawia, że jest on bardzo wilgotny, wręcz rozpływa się w ustach. Szczerze mówiąc jest to mój faworyt w kategorii makowców! Makowiec japoński z migdałami -- AleTorcik! - przepisy na pyszne, domowe ciasta, ciasteczka i torty.. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu AleTorcik
Warto przeczytać

Najlepsze przepisy na Święta
Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Autor
Ale Torcik!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makowce, jabłka, ciasto, tort, ciasteczka, torty, boże narodzenie, ciasta z jabłkami, szybkie ciasto
Inne przepisy z AleTorcik
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję