Jak zrobić kiszone jabłka?

Jak zrobić kiszone jabłka?

Jak zrobić kiszone jabłka?

Jak zrobić kiszone jabłka? Jak zrobić kiszone jabłka? Witamy w naszym przewodniku, w którym pokażemy Ci, jak zrobić kiszone jabłka w prosty i smaczny sposób. Kiszenie jabłek to doskonały sposób na zachowanie ich świeżości i smaku na dłużej. Przygotowaliśmy dla Ciebie szczegółowy przepis, który pozwoli Ci cieszyć się pysznymi kiszonkami przez wiele miesięcy. Składniki: 1 kg jabłek 2 łyżki soli 1 łyżeczka kminku 1 łyżeczka gorczycy 1 łyżeczka ziela angielskiego 1 łyżeczka pieprzu 2 liście laurowe Woda Przygotowanie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Żyję by jeść

Autor

zyjezebyjesczyjezebyjesc

Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.

Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.

Inne przepisy z Żyję by jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.