Czy kiszonka może się zepsuć? Czy kiszonka może się zepsuć? Witamy Państwa w naszym artykule, w którym przyjrzymy się tematowi kiszonki i jej potencjalnemu psuciu się. Kiszonka jest popularnym produktem spożywczym, szczególnie w Polsce, gdzie jest często używana jako dodatek do różnych dań. Jednak czy kiszonka może się zepsuć? Czy istnieje ryzyko spożycia zepsutej kiszonki? Przyjrzyjmy się temu bliżej. Co to jest kiszonka? Kiszonka to produkt spożywczy, który powstaje poprzez fermentację żywności, najczęściej war... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.