Czemu n jest czarne w nutelli?

Czemu n jest czarne w nutelli?

Czemu n jest czarne w nutelli?

Czemu n jest czarne w Nutelli? Czemu n jest czarne w Nutelli? Witamy Państwa w naszym artykule, w którym przyjrzymy się tajemnicy czarnego „n” w Nutelli. To zagadnienie budzi wiele kontrowersji i ciekawości wśród miłośników tej popularnej czekoladowej pasty. Przeanalizujemy różne teorie i postaramy się rozwikłać ten enigmatyczny problem. Historia Nutelli Zanim przejdziemy do sedna sprawy, warto przyjrzeć się historii Nutelli. Ta słynna włoska marka została założona w 1946 roku przez Pietro Ferrero... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Żyję by jeść

Autor

zyjezebyjesczyjezebyjesc

Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.

Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.

Inne przepisy z Żyję by jeść

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.