Pomidory faszerowane fetą i tuńczykiem

Pomidory faszerowane fetą i tuńczykiem

Pomidory faszerowane fetą i tuńczykiem

Feta, tuńczyk, szczypiorek, cebulka i pyszne, słodziutki i mięsiste pomidorki. prostota w kuchni jest zawsze niezastąpiona. Uwielbiam dania, które można przygotować dosłownie z kilku składników.Takie faszerowane pomidorki to super propozycja na spotkanie, lunch czy po prostu kolację. Składniki: 3 duże mięsiste pomidory puszka tuńczyka w kawałkach, dobrze odsączonego z oleju łyżka posiekanego szczypiorku mała cebulka drobno posiekana pół opakowania fety pieprz czarny łyżeczka skórki otartej z cytryny Przygo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie ze smakiem

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.