PIECZONA W PIEKARNIKU POLĘDWICA WIEPRZOWA MARYNOWANA W MUSZTARDZIE

PIECZONA W PIEKARNIKU POLĘDWICA WIEPRZOWA MARYNOWANA W MUSZTARDZIE

PIECZONA W PIEKARNIKU POLĘDWICA WIEPRZOWA MARYNOWANA W MUSZTARDZIE

Dziś przepis na pyszną, kruchą, aromatyczną polędwiczkę wieprzową, która uprzednio kilka godzin marynowała się w musztardzie. Pokrojona w plasterki to doskonała propozycja podania mięsa na obiad, ale równie dobrze tak upieczone mięso może zastąpić wędlinę na kanapki. Tak naprawdę polędwicę trzeba natrzeć przyprawami, musztardą i wstawić do lodówki, po kilku godzinach obsmażyć i resztę już dokończy piekarnik :) Składniki: * 1 polędwiczka wieprzowa * pół łyżeczki soli * pół łyżeczki pieprzu kolorowego świeżo mie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.