PIECZEŃ WIEPRZOWA MARYNOWANA W CZOSNKU I MAJERANKU

PIECZEŃ WIEPRZOWA MARYNOWANA W CZOSNKU I MAJERANKU

PIECZEŃ WIEPRZOWA MARYNOWANA W CZOSNKU I MAJERANKU

Pieczeń wieprzowa idealnie smakuje na ciepło jako mięsny dodatek obiadowy lub na zimno pokrojona w plasterki np na kanapki. Moja dzisiejsza propozycja to pieczeń wieprzowa uprzednio marynowana w dużej ilości świeżego czosnku i majeranku. Wyszła obłędna w smaku, nie za sucha, krucha, miękka i bardzo aromatyczna. Połowę zjedliśmy od razu na obiad taka była pyszna, a reszta została pokrojona w plasterki i zjedzona na kolację :)  Składniki: * 1 kg mięsa wieprzowego bez kości * 3 łyżki musztardy sarepskiej *... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.