Puszyste racuchy z jabłkami w cynamonie

Puszyste racuchy z jabłkami w cynamonie

Puszyste racuchy z jabłkami w cynamonie

Puszyste, z chrupiącymi brzegami i miękkie w środku. Aromatyczne dzięki szczypcie cynamonu i słodkich jabłek. Łatwo, szybko, przyjemnie i smacznie. Składniki: 1,5 szklanki mąki pszennej 0,5 szklanki mąki kukurydzianej 2 jabłka 1 jajko  2 opakowania cukru wanilinowego - 2 x 10g 1 szklanka mleka 2 łyżeczki proszku do pieczenia olej do smażenia cukier puder do posypania szczypta cynamonu szczypta soli Wykonanie: W misce ubij jajko z cukrem wanilinowym, dodawaj powoli obie mąki i mleko. Gdy powstanie ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.