Beza Pavlova

Beza Pavlova

Beza Pavlova

Beza Pavlova – piękny i pokaźny tort sprawdzi się na każdą okazję! Smakuje obłędnie, cieszy oczy, jest prosty w przygotowaniu (wbrew pozorom!;) Dzięki pilnowaniu kilku zasad beza zawsze się uda, każdemu! Tort dekoruję śmietanką, świeżymi owocami i listkami mięty, wykańczam cukrem pudrem. Na śnieżnej słodkości dobrze kontrastują i prezentują się ciemne, koloru cynobru owoce, do tego kilka listków świeżej mięty (nawet melisy), może tarta czekolada lub wiórki kokosowe?!:) W każdym razie jest słodko i mił... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tort, torty, tarta, tort bezowy, z jagodami, truskawka, truskawki, polewa czekoladowa, bez pieczenia, wiśnia, maliny, czereśnie, porzeczki, kiwi, tarta na słodko, tort czekoladowy z wiśniami

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.