Jajka faszerowane rzeżuchą

Jajka faszerowane rzeżuchą

Jajka faszerowane rzeżuchą

Nie ma Wielkanocy bez jajek, a najlepiej – jajek faszerowanych! Kolorowym akcentem w przepisie na jajka faszerowane na Wielkanoc jest rzeżucha. Te drobne kiełki i listki nie tylko wyglądają apetycznie, ale też mają charakterystyczny, lekko ostry smak, który idealnie połączy się z szynką i aksamitną konsystencją. Składniki: Majonez  1 łyżka jajko ugotowane na twardo 8 sztuk szynka 2 plastry musztarda 1 łyżka rzeżucha posiekana 2 łyżki liście rzeżuchy 1 garść sól, pieprz do smaku Sposób przygotowania: Jajka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wymiar Zdrowia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję