Budyń „Pina colada” (bez laktozy i glutenu)

Budyń „Pina colada”  (bez laktozy i glutenu)

Budyń „Pina colada” (bez laktozy i glutenu)

Przepis na : deser

„Zasmakowałam ostatnio w domowych budyniach. Ich zaletą jest to, że można je sobie tak skomponować by nie zawierały składników, których mój organizm nie toleruje czyli laktozy i glutenu. Tym razem postawiłam na egzotyczne smaki : kokosowy i ananasowy. Budyń przygotowałam na bazie mleka kokosowego domowej produkcji ale może też być takie z puszki. Domowe jest mniej tłuste i ja zdecydowanie takie wolę. Użyłam też świeżego ananasa ale i w tym przypadku można sięgnąć po puszkę tych owoców. Zazwyczaj przygotowuj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiem co jem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.