PODGRZYBKI W ŚMIETANIE

PODGRZYBKI W ŚMIETANIE

PODGRZYBKI W ŚMIETANIE

 Ponieważ mam u siebie w sklepie mrożone podgrzybki postanowiłam je wypróbować. Dotychczas robiąc grzyby w śmietanie korzystałam ze świeżych darów lasu i nigdy nie sądziłam, że te mrożone nie będą wcale ustępowały świeżym... ani smakiem... ani zapachem.Uczta była niebiańska...Składniki:ok 50 dkg (oczywiście może być więcej) podgrzybków1 duża lub 2 mniejsze cebule2 łyżki masła2 łyżki oliwy z oliwekduży pęczek natki pietruszkiśmietanasól, pieprzGrzyby odmrozić, pokroić na mniejsze kawałki.Cebulę obrać, pokroi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.