PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI. Z WARZYWAMI I KASZĄ JAGLANĄ

PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI. Z WARZYWAMI I KASZĄ JAGLANĄ

PASTA Z PIECZONEJ PAPRYKI. Z WARZYWAMI I KASZĄ JAGLANĄ

Ależ to dobre! Trudno się oderwać, i poprzestać na jednej kanapce 😋 Taka pasta to kwintesencja aromatów i smaku. Nie ukrywam, że trochę pracy przy niej jest ... ale warto przygotować, bo jest pyszna!  Składniki: (na ilość widoczną na zdjęciach) 4 czerwone papryki 1 marchewka 1 pietruszka 1/2 selera 2 ząbki czosnku 2 małe cebule olej 100 g kaszy jaglanej sól pieprz papryka słodka i ostra Wykonanie: Marchew, seler i pietruszkę obierany, kroimy na małe kawałki. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.