KOLOROWA PASTA KANAPKOWA.JAJECZNO-SEROWA

KOLOROWA PASTA KANAPKOWA.JAJECZNO-SEROWA

KOLOROWA PASTA KANAPKOWA.JAJECZNO-SEROWA

Składniki: 5 jajek ugotowanych na twardo 50 g żółtego sera pęczek rzodkiewek 1/2 czerwonej papryki 2 czubate łyżki majonezu szczypiorek, koperek sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka musztardy Wykonanie: Jajka, ser i rzodkiewki zetrzeć na tarce (z rzodkiewek lekko odcisnąć nadmiar wody), paprykę pokroić w drobną kosteczkę, szczypiorek i koperek posiekać. Wszystkie składniki połączyć w misce, dodać majonez, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Wymieszać. Wstawić do lodówki na godzinę.  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.