szybkowar- gołąbki z włoską kapustą...

szybkowar-  gołąbki z włoską kapustą...

szybkowar- gołąbki z włoską kapustą...

Składniki: kapusta włoska 1 duża i nie twarda, ryż 3 woreczki, jajka 2 sztuki "M", cebula 1 sztuka większa, kucharek 3 łyżki, papryka słodka 2 łyżeczki, papryka ostra 1 łyżeczka, natka pietruszki 1/2 pęczka, śmietana gęsta 18% 100 gram, woda 5 szklanek, sok pomidorowy 1 litr, mąka pszenna 3 łyżki, śmietana 18% 100 gram, sól 2 łyżeczki, oregano 1 łyżeczka Ryż ugotowany w osolonej wodzie odcedzić na durszlaku, wystudzony wsypać do miski, dodać mieloną łopatkę, kucharka, jajka, paprykę słodką, ostrą, posiekaną cebulę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.