surówka czerwonej kapusty...

surówka czerwonej kapusty...

surówka czerwonej kapusty...

Składniki: kapusta czerwona 1 główka średnia, cebula 1 sztuka większa, woda wrząca 1,5-2 litry, cukier 3 łyżki, sól 1,5 łyżeczki, pieprz mielony 3/4 łyżeczki, cynamon 1/2 łyżeczki, olej rzepakowy 6 łyżek, ocet winny 1 łyżka Czerwoną kapustę średniej wielkości dość drobno pokroić do miski, dodać pokrojoną cebulę w kostkę, wlać do zakrycia kapusty wrzącej wody z czajnika, wymieszać i zostawić na 10 minut. Po tym czasie kapustę z miski odlać na durszlak aby woda dobrze odciekła i wsypać z powrotem do czystej miski... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję