pyszne gruszki pod kruszonką na kakowym cieście

pyszne gruszki pod kruszonką na kakowym cieście

Składniki: jajka 8 sztuk "M", cukier 3/4 szklanki, palma 250 gram miękka, mąka tortowa 2,5 szklanki, proszek do [pieczenia 1,5 łyżeczki, kakao 4 łyżki, olejek rumowy 4 krople, gruszki 8 sztuk mniejsze kruszonka: cukier 120 gram, mąka tortowa 150 gram, orzechy zmielone 3/4 szklanki, palma 150 gram miękka Składniki temperatura pokojowa= jajka, cukier, miękki tłuszcz mikserem utrzeć do spienienia z 3 minuty, masa będzie grudkowata. Do masy wsypać, mąkę, proszek do pieczenia, kakao, dodać olejek rumowy i mikserem...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.